EN

Кои сме ние?

TONGLE

Забавна опрема Wenzhou Tongle, создавајќи среќа, без разлика кога и каде, детските соништа се движечката сила на нашата компанија; каде што има деца, има соништа за забава. Tongle Amusement Co., Ltd. ќе го искористи природниот и префинет карактер за да го покаже шармот и да го создаде брендот. Водете го новиот тренд на индустријата за опрема за образование и служете ја новата насока на развојот на образованието во Кина......

Конкурентна заштеда Конкурентна заштеда

Конкурентна заштеда

Внатрешен тим за дизајн Внатрешен тим за дизајн

Внатрешен тим за дизајн

Проинсталација Проинсталација

Проинсталација

Добијте помош за финансирање Добијте помош за финансирање

Добијте помош за финансирање

Зошто Изберете нас?
Со „квалитетот“ и „безбедноста“ како јадро, ќе создадеме подобри производи за забава
и услуги за клиенти.
Најнови проекти и вести
TONGLE
може 05,2021
Како да го испланирате распоредот на детските игралишта и игралиштата со брануваа?
може 05,2021
Колку чини да работиш парк со брануваа
може 05,2021
Како да управувате со затворено игралиште?
може 05
Детските паркови и парковите со брануваа лесно можат да покријат повеќе забавни проекти и да привлечат повеќе туристи. Меѓутоа, по пролетта често поскапуваат. За инвеститорите во вести, настанот е нешто што треба да се одржи. Затоа, местата за некои туристи можеби се премногу мали. Всушност, голем број приноси на приходите од платформата главно се должат на нејзиниот обем, методот и прототипот на активностите на локацијата на операторите на паркот и одлучувачката улога, тогаш како треба да поставиме мало детско игралиште и парк за брануваа? Ние им даваме целосна игра на предностите на детските играчки и трамболини. Иако некои се мали, тие имаат високи предности. Тие можат да уживаат во недостатокот на тродимензионален простор. За деца како што се мали деца во затворен простор што играат или трамболини, тие можат да бидат целосно дизајнирани во раниот дизајн. Имајќи ги предвид предностите на висината на приказната, можно е да се дизајнираат функционални проекти за опрема за забава со двокатна или повеќеслојна структура. Ваквиот распоред на планирање и дизајн може да ја зголеми висината на оваа висина во ограничен простор за планирање. Покрај тоа, структурата на слоеви ќе биде повозбудлива, а Убавината, ново искуство за потрошувачите, ќе ги инспирира децата да истражуваат и истражуваат авантури. Забавна опрема за детски играчки и функција за пакување на брануваа. Детските разумни играчки и играчки од брануваа мора да имаат свое индивидуално позиционирање. Целната публика на објектот е просторот за филтрирање за детската визија или знаење за неработните луѓе и има фиксна и високо интерактивна опрема за забава. Меѓутоа, во При изборот на мал уред, мора да ги земете предвид физичките и менталните емоции на играчот. Децата претпочитаат мали играчки, а бебињата претпочитаат мали играчки и живописни интерактивни игри со проекција, а бебињата претпочитаат спорт и имаат мала спортска забава. А разновидна опрема може да се комбинира научно и рационално за да им се овозможи на повеќе играчи да се вклучат во интерактивни игри. На пример, комбинација од океански топки и мрежи од јаже од виножито или непослушна опрема за замок на врвот, во базенот за да се обезбеди безбедност на децата, да се зголеми рајот, децата Тие се многу активни и сакаат да се собираат. Комбинацијата на разновидна опрема го зголемува просторниот капацитет на паркот и околината, а исто така може подобро да создаде среќно време за нашето раѓање и да го поттикне интересот на децата и комуникациските вештини. Дополнително, при дизајнирање и планирање на распоредот на малиот парк, неопходно е да се земе предвид просторот за изградба на забавните производи, да се избегне ажурирање и надградба на опремата на паркот и да се задржат научните пешаци за ефикасно да се намали појавата на безбедносни несреќи, да се обезбеди безбедноста на децата и уживајте во забавата во удобно опкружување.
Тонгл1 Тонгл2 Тонгл3 Тонгл4 Тонгл5 Тонгл6 Тонгл7 Тонгл8
Те молам остави
САД
порака

навигација

За нас

Производи

Контактирајте со Tongle

Тел

+ 86 13758280449

Е-пошта

[заштитена по е-пошта]

Powerde By ИНЈНЕТ
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Tongle Amantement Equipment Co., Ltd. Политика за приватност | Правила и услови
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт