Како да управувате со затворено игралиште?
Датум на објавување: 2021-05-25 10:27:26 Посета:172

Затворено игралиште е вообичаено детско игралиште во многу градови. Кога работат со внатрешното игралиште, инвеститорите ќе бидат многу загрижени за погледите на родителите на децата за внатрешното игралиште, како што се боите на декорацијата, животната средина и безбедносните прашања за детските објекти. Зошто се грижите за ставовите на родителите? Главно затоа што родителите се оние кои одлучуваат за потрошувачката, па затоа Детскиот парк Naughty Castle што треба да се гради и да функционира не само што мора да биде сакан од децата туку и да ги задоволува потребите на родителите. Непослушните оператори на замокот можат да ги интегрираат родителите во затвореното игралиште и да уживаат во времето на родител-дете со нивните деца.

202106021407242291

Обидете се да поставите простор за активности родител-дете во затвореното игралиште

Многу родители се зафатени со својата работа и ретко ги придружуваат своите деца или одмараат дома, а нивните деца ретко играат игри со родителите во исто време. Затоа, затвореното игралиште додава таква површина, што може да го зголеми учеството на родителите. Ова е интеракцијата помеѓу родителите и нивните деца За да се задржат фиксните клиенти, многу е корисно да се има таков простор родител-дете за долгорочно функционирање на затвореното игралиште.

Преку топлиот распоред на просторот за одмор, времето на потрошувачка на родителите може да се подобри

Многу инвеститори на игралишта во затворен простор сметаат дека неколку столчиња или столчиња во просторот за одмор се доволни за време на работата на внатрешното игралиште, а најважен е просторот за играње за деца. Оваа идеја е сосема погрешна. Моќта на детските игри сè уште е во рацете на нивните родители. Ако просторот за одмор на затвореното игралиште е досаден, а опремата е застарена, родителите на децата нема да можат да останат таму. Ако дневната соба на игралиштето е добро уредена, со удобно опкружување за одмор, бесплатен топол чај и книги за поминување на времето, родителите може да помислат дека времето не е толку долго и можат да останат долго време без да го сфатат тоа. Оваа област, исто така, може да изведе различни профитабилни проекти, што е исто така бизнис модел.

202106021408116824

Организирајте некои активности за време на празниците за да ја зголемите лепливоста со родителите

Родителите ќе ги придружуваат своите деца за време на празниците. Ако соработувате со некои активности за да ги направите родителите и децата поинтересни, тоа исто така ќе ја зголеми довербата кај родителите и публицитетот од уста на уста кај родителите. На крајот на краиштата, и возрасните сакаат друштво со пријатели.