EN
За нас

Забавна опрема Wenzhou Tongle, создавајќи среќа, без разлика кога и каде, детските соништа се движечката сила на нашата компанија; каде што има деца, има соништа за забава. Tongle Amusement Co., Ltd. ќе го искористи природниот и префинет карактер за да го покаже шармот и да го создаде брендот. Водете го новиот тренд на индустријата за опрема за образование и служете ја новата насока на развојот на образованието во Кина.

Wenzhou Tongle Amusement Equipment Co., Ltd. е основана во 2012 година. Ние сме специјализирани за дизајнирање, развој, производство и продажба на внатрешно игралиште, внатрешна брануваа, игралиште на отворено, пролетен велосипедист и надворешна фитнес опрема. Производите ја поминаа инспекцијата на Националниот центар за надзор и инспекција на квалитет и поседуваат ISO14001, ISO18000, ISO9001, GS сертификат и други сертификати. Производите се извезуваат во повеќе од 80 земји, вклучувајќи ги САД, Индија, Пакистан, Виетнам и Канада.

Со „квалитетот“ и „безбедноста“ како основа, ќе создадеме подобри производи и услуги за забава за клиентите.

Во процесот на набавка - користиме инженерска пластика, премази, латекс итн., од кои сите се нетоксични и незагадувачки суровини за храна!

Од почетокот на дизајнот на производот, нашиот безбедносен концепт се провлекува низ целиот работен процес!

Во производниот процес во строга согласност со стандардите за производство, квалитетот на производите никогаш не се игнорира.

Конкурентна заштеда

Конкурентна заштеда

Внатрешен тим за дизајн

Внатрешен тим за дизајн

Проинсталација

Проинсталација

Добијте помош за финансирање

Добијте помош за финансирање

Работилница
Видео

навигација

За нас

Производи

Контактирајте со Tongle

Тел

+ 86 13758280449

Е-пошта

[заштитена по е-пошта]

Powerde By ИНЈНЕТ
Следете не
Авторски права © 2021 Wenzhou Tongle Amantement Equipment Co., Ltd. Политика за приватност | Правила и услови
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт